Gy.I.K.

Ha kérdésid vannak a promócióval kapcsolatban olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket.

A játékban minden természetes személy részt vehet.*
Amennyiben a Pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a játékban való részvételére csak törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt jogosult.
Cselekvőképtelen Pályázó esetében a részvételre kizárólag a Pályázó törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

*A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a Szervező megbízásából eljáró gazdasági társaság vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói.
Nem vehetnek részt továbbá a játékban az annak lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói.

Vásárolj promóciós szalaggal ellátott Mogyi terméket, keresd meg a termék csomagolásának belső oldalán elhelyezett kódot, egy gyors regisztrációt követően töltsd fel a kódot a www.egyelmogyit.hu oldalon 2015.11.16. és 2015.12.31. között. Minél több kódot töltesz fel, annál nagyobb az esélyed a nyerésre.

Előfordulhat, hogy valamilyen okból nem olvasható a kód. Ebben az esetben:

  1. őrizd meg az olvashatatlan kódot tartalmazó, promóciós szalaggal ellátott csomagolást*
  2. írd meg nekünk, hogy milyen terméket vásároltál, amiben nem olvasható a kód - Kapcsolat
  3. válasz levélben küldünk helyettesítő kódot, amivel indulhatsz a nyereményekért
*Azért kérünk, hogy őrizd meg a csomagolást, mert ha a helyettesítő kóddal nyersz, a nyereményre való jogosultságodat az olvashatatlan kódot tartalmazó csomagolás bemutatásával tudod igazolni.

A kódok feltöltésének végső határideje: 2015. december 31. napján 23 óra 59 perc 59 másodperc.

A promócióban résztvevő termékeket promóciós szalaggal jelöljük, így könnyen megtalálhatod őket a boltok polcain.

  • Pörkölt, sós földimogyoró – 85g, 170g, 320 g, 500g
  • Pörkölt, sótlan földimogyoró – 170g
  • MICROPOP sós, vajas, sajtos – 100g
  • Hántolt, pörkölt, sós napraforgómag – 100g
  • CRASSSH! bacon, hagyma-tejföl, salsa-lime, chili – 60g

Nincs szükség rá, hogy megőrizd a csomagolást.

Igen, az összes feltöltött kód részt vesz a fődíj (1.000.000 Ft) sorsolásán. Az egyéb nyereményekre minden feltöltött kóddal egy esélyed van. Minél több kódot töltesz fel, annál több esélyed lesz megnyerni akár a fődíjat, akár a további 130 nyeremény egyikét.

Természetesen, ha szerencséd van, akár több nyeremény is a tied lehet, ez kizárólag rajtad és a szerencsén múlik.

A kódfeltöltést követően azonnal értesítünk, hogy megnyerted-e az azonnali nyeremények egyikét (10 db mobiltelefon, 10 db tablet, 10 db TV, 130 db Mogyi termékcsomag) a promóció honlapján és a regisztráció során megadott email címeden.

A fődíjat, a telefonokat, tableteket és TV-ket személyesen visszük el Neked. A 100 db Mogyi csomagot postán küldjük el. Az ajándékok kézbesítéséhez szükséges cím és időpont egyeztetése a regisztráció során megadott elérhetőségeiden történik.

Nem. A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő költségek (szállítás, adózás, stb.) a Mogyi Kft-t terhelik.

A személyes adataidat a nyeremények kézbesítésén és az ehhez szükséges kapcsolatfelvételen kívül semmire nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át és a nyereményjátékot követően nem tároljuk.

A kérdőívben adott válaszaidat nem kötjük össze a személyes adataiddal, névtelenül kezeljük, a kitöltött kérdőívek eredményeit összesítve elemezzük, és kizárólag arra használjuk fel, hogy a jövőben még inkább Neked szóló promóciókat szervezhessünk.

Írj nekünk üzenetet a www.egyelmogyit.hu oldalon a kapcsolat menüpont alatt.